Sunday, September 2, 2012

Available Felt ID Holders




Hai, di Sya's Craft sekarang ada 4 pieces available Felt ID Holder.  Sya's Craft buat ready made.  So senang untuk customer pilih, buat payment dan terus dapat felt id holder.  Felt id holder ini boleh dipakai ke class atau kerja.  Sangat cute dan sweet.  Buat masa sekarang ada 4 pieces yang available.  Harganya murah dan berpatutan.  Hurry and grab it now!  Get your own felt id holder! Jika berminat, boleh contact Sya's Craft di facebook, http://www.facebook.com/sya.razali atau terus SMS, 014-5151277. Thank you :)

Available colors:

Pink - 1 piece
Red - 1 piece
Turquoise - 1 piece
Yellow - 1 piece 

Saturday, June 16, 2012

Order will be closed starting today until 15 July

Assalamualaikum.

Sya's Craft akan close order sampai 15 July nanti. Sebarang tempahan boleh dibuat selepas 15 July nanti. Harap maklum. Thank you. :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

Monday, May 21, 2012

Monday, April 30, 2012

Alphabet Felt Pillow



Alphabet Pillow

Ordered by Farhanah Adibah





Sunday, April 15, 2012

Arsenal Felt Pillow


Felt Arsenal Pillow
Ordered by Fufuu Sofian

Wednesday, April 11, 2012

A Bunch of Flowers






A bunch of Felt Flowers

Assalamualaikum. 

Hai semua. Hari ni Sya's Craft nak introduce satu produk terbaru. Felt Flower. Felt flower ni boleh dijadikan decoration di rumah atau bilik. Boleh diletakkan di atas meja study. Hehe. Lagi cantik kalau banyak-banyak kan. Selain tu, felt flower ni pun boleh dijadikan door gift untuk birthday party, engagement or wedding. Okey, jika berminat boleh hubungi Sya's Craft. Much loves :)






Sunday, March 25, 2012

Saturday, March 24, 2012

Felt ID Holder ordered by Rina & Bell




Felt ID Holder ordered by Rina




Felt ID Holder ordered by Bell



Tuesday, March 20, 2012

Wednesday, March 14, 2012

Friday, March 9, 2012

Tuesday, March 6, 2012

Monday, March 5, 2012

Manchester United Felt Pillow



Assalamualaikum. 

Hari ni Sya's Craft nak introduce satu lagi produk terbaru daripada Sya's Craft. FELT PILLOW. Gambar kat atas ini merupakan gambar Manchester United Felt Pillow yang ditempah oleh classmate saya. Hehe. Bantal ini ditempah untuk dihadiahkan kepada boyfriendnya. Hehe. Semoga beliau bepuas hati. Thanks :)




Wednesday, February 29, 2012

Felt ID Holder




Assalamualaikum.

Introducing our new product. FELT ID HOLDER. Make your order now, dear! :D




Felt T-Shirt ordered by Shalina



Felt T-Shirt 

Ordered by Shalina

Dear, PRE-ORDER FELT T-SHIRT masih dibuka. Terus hubungi Sya's Craft untuk membuat tempahan okey. Stok t-shirt sangat limited. So jangan tunggu lagi. :D




Tuesday, February 28, 2012

Felt ID Holder




FELT ID HOLDER
Assalamualaikum.

Hari ni Sya's Craft nak introduce satu produk terbaru. Felt ID Holder. If ada yang interested, boleh order! :D
Harganya pun berpatutan. Ceriakan ID anda dengan ID holder comel dan menarik ini. Nak pergi kerja atau kuliah pun makin bersemangat kan. Hehe.

Have a nice day, people! :D

Monday, February 27, 2012

Pre-Order for Felt T-Shirt is open now :D






PRE-ORDER FOR FELT T-SHIRT

Assalamualaikum. 

Hi people! Hari ni Sya's Craft nak bukak pre-order untuk FELT-SHIRT. Actually kita punya stock t-shirt dah habis. Atas permintaan ramai, kita akan restock t-shirt. So, nanti bila stock baru dah sampai, memang t-shirtnya fresh dari kilang lah. Hehe. Bila restock ni, customer ada lebih banyak choices dari segi warna t-shirt dan size. Customer pun boleh design sendiri decoration untuk t-shirt tersebut. Insya-ALLAH, Sya's Craft akan berusaha untuk memenuhi permintaan pelanggan. Kalau boleh kita nak pendekkan masa pre-order ni. Sya's Craft boleh terus restock t-shirt and kesian dekat customer lain yang dah order. Terpaksa tunggu lama. So, for those yang interested, just make your order now. Kita hanya perlukan detail peribadi dan pilihan warna dan size t-shirt sahaja. Decoration boleh dibincangkan nanti. Kita nak book t-shirt untuk anda dulu. Nanti cepat pula habis. Kena tunggu restock akan datang pula dan pastilah lambat lagi kan. So jangan tunggu lagi, make your order now! :D

Tempahan boleh dibuat melalui email. Emailkan ke syacraft@yahoo.com 

atau 


Thanks dear!

Have a nice day :D




Felt T-Shirt ordered by 'Atiqah Razak



Felt T-Shirt ordered by 'Atiqah Razak.



Friday, February 24, 2012

Felt Diary ordered by Diana






Assalamualaikum.

Hari ini nak post gambar felt diary yang salah seorang customer Sya's Craft order. Diana telah request felt diary berwarna pink and purple and dia tak kisah design macam mana pun. Diana pun request nak ada namanya di depan cover felt diary tersebut. Ada pen charm juga. :)

For those yang nak order satu set felt diary ni (felt diary, bookmark and pen charm) boleh terus hubungi Sya's Craft. We wish to have more time. Boleh penuhi semua permintaan customer. Hehe. Tak lama lagi semester baru nak bermula. So Sya's Craft akan guna masa yang ada sebaik mungkin untuk siapkan order customer and terima order baru.

Have a nice day, people. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...