Saturday, March 9, 2013

Pre Order: Bags by Sophie Paris (10 March - 15 March 2013)


Assalamualaikum. 

Hai lovely girls out there. Hari ini Sya nak buka Pre-Order Bags from Sophie Paris. Pre-Order ini akan dibuka bermula hari ini sehingga 15 March nanti. Di bawah ini ada banyak pilihan bags from Sophie Paris. Ada pelbagai pilihan warna dan bentuk yang menarik. Sesuai untuk pelbagai peringkat umur. Dari yang muda belia sehingga pertengahan. Yang menariknya, walaupun reka bentuk exclusive tetapi harganya sangatlah berpatutan. So, berbaloi beli dan pakai. Reka bentuk bag ni sangat menarik kan? Kalau kita dah bosan dengan tipikal reka bentuk bag yang ada kat luar sana, boleh cuba produk daripada Sophie Paris pula. Boleh teliti dan pilih mana yang berkenan di hati. Orang cakap, once dah berkenan kena rembat terus. Haha nanti berputih mata pula. Sya cakap macam ni sebab stock sangatlah cepat habis. Takut jugak nak beri harapan pelesu kat orang tapi nak jugak tunjuk produk-produk ini. Tak jadi masalah. Sya akan update jika ada stock, kita akan book untuk anda. Everything depends on stock availability. That's why kena guna concept, cepat-cepat nanti terlambat. Hehe. 

Sebagai penjual, tipulah jika tak ada keinginan untuk memiliki semua ini. SEMUA okay. Okay tapi tak boleh beli semua jugak sebab tak mampu. Sya jadi rambang mata nak beli yang mana satu. Tetapi customer harus diutamakan dahulu. So, dear lovely girls out there, sila pilih cepat okay. Sebab hari ini stock mungkin ada tetapi esok lusa takut dah habis. So, kena grab secepat mungkin peluang ini. Details about the product ada di bawah setiap gambar product. 
So, don't worry lovelies. 

Steps yang mudah untuk order juga ada di bawah sekali. So, no worries. Apa-apa masalah boleh terus contact Sya di number ini, 014-5151277 (WhatsApp/SMS). I will assist you. So, lets shopping dear!



Bag Amala code: CL5CN
Comprising of main zip closure, 1 inner zip pocket, 3 front pockets, 1 front flap pocket and a zip pocket on each side of bag. Bag comes with extra long strap and mobile phone pocket inside. Size: 31 x 13 x 30 cm.
RM205.00


Bag Malesherbes code: D62
Black denim combined with contrast brown colour gives you a stylish classic elegant look. 
Size: 33 x 10 x 22 cm
RM95.00



Bag Challain code: CH8FL
Comprising of 1 main pocket with flap, 1 inner zip pocket and a mobile phone pocket inside.
Size: 22 x 8.5 x 15 cm
RM100.00




Bag Denguin code: DSM1374
Comprising of 1 main zip closures, an inner zip pocket, front zip pocket and a mobile phone pocket inside. 
Size: 46 x 12 x 31.5 cm
RM100.00



Bag Naselle code: CH20FL
Comprising of 1 main zip closure, an inner zip, 1 front zip pocket and mobile phone pocket inside.
Size: 36.5 x 14 x 32 cm
RM95.00



Bag Christelle code: STS1CL
Consists of 1 main zip closure, an inner zip closure, an inner zip pocket and a mobile phone pocket inside. 
Size: 33 x 13.5 x 25 cm. 
RM135.00



Bag Neo Lorient code: GLBT7
Comprising of 1 main zip closure, an inner zip pocket and a mobile phone pocket inside.
Size: 35 x 11.5 x 35 cm
RM115.00



Bag Viliers code: LFB130
Consists of 1 main zip closure, inner zip pocket, and a mobile phone pocket inside
Size: 35 x 6 x 39
RM110.00



Bag Entrevaux code: CH19FL
Consists of 1 main zip closure, an inner zip pocket, front zip pocket and a mobile phone pocket inside
Size: 38 x 10.5 x 27 cm
RM125.00


 
Bag Neo Basilic code: LF25CG
Comprising of 1 main open closure, an inner zip, and mobile phone pocket inside.
Size: 25.5 x 7.5 x 14 cm
RM75.00



Bag Molines code: GL26NG
Consists of 1 main closure, an inner zip pocket and a mobile phone pocket inside
Size: 25 x 3.5 x 18 cm
RM80.00



Bag Algrenon code: ML150C
Consists of 1 main zip closure, inner zip pocket, front zip pocket and a mobile phone pocket inside. 
Size: 40 x 10 x 28.5 cm
RM105.00



Bag Maile code: ML122MB
Consists of 1 main zip closure, 1 front flap pocket, 2 side flap pockets, inner zip pocket and a mobile phone pocket inside. Size: 30 x 10 x 17 cm
RM85.00



Bag Raquel code: ML151MB
Comprising of a main zip closure, inner zip pocket and a mobile phone pocket inside. 
Size: 39.5 x 15 x 23 cm
RM80.00



Bag Neo Dalivaine code: CH17FL
Comprising of 1 main zip closure, front zip pocket, an inner zip pocket and a mobile phone pocket inside
Size: 37 x 14 x 25 cm
RM115.00



Bag Ambrosine code: PLE014 
Comprising of 1 main zip closure, an inner zip pocket, 1 multifunction pocket with organizer in front and a mobile phone pocket inside.
Size: 32 x 13 x 20.5 cm 
RM140.00


Bag Cambronne code: ML140RB
Comprising of 1 main zip closure, inner zip pocket and a mobile phone pocket inside
Size: 40 x 10 x 25.5 cm 
RM65.00





Friday, February 22, 2013

Rose Brooch


Hai sekarang Sya's Craft ada produk terbaru. Rose Brooch. Sesuai digayakan bersama tudung/selendang kegemaran. Ada banyak pilihan warna yang cantik cantik. So, boleh terus contact Sya's Craft melalui whatsapp atau SMS untuk order. 0145151277. Setiap satu cuma berharga RM4. 


Pink Rose 


Dark Blue


Soft Blue


Purple


Soft Pink


Red


Maroon


Soft Brown


Orange


Soft Orange




Friday, February 1, 2013

Party Props


Assalamualaikum. 

Anyone yang tak lama lagi ada majlis-majlis bahagia bolehlah merakamkan saat manis anda semua dengan props comel dari Sya's Craft. Party props ini sangat sesuai untuk photoshoot, engagement, wedding or birthday party. If interested, boleh contact Sya's Craft melalui whatsapp or sms, 014-5151277. Special package for you all. :)











Sunday, September 2, 2012

Available Felt ID Holders




Hai, di Sya's Craft sekarang ada 4 pieces available Felt ID Holder.  Sya's Craft buat ready made.  So senang untuk customer pilih, buat payment dan terus dapat felt id holder.  Felt id holder ini boleh dipakai ke class atau kerja.  Sangat cute dan sweet.  Buat masa sekarang ada 4 pieces yang available.  Harganya murah dan berpatutan.  Hurry and grab it now!  Get your own felt id holder! Jika berminat, boleh contact Sya's Craft di facebook, http://www.facebook.com/sya.razali atau terus SMS, 014-5151277. Thank you :)

Available colors:

Pink - 1 piece
Red - 1 piece
Turquoise - 1 piece
Yellow - 1 piece 

Saturday, June 16, 2012

Order will be closed starting today until 15 July

Assalamualaikum.

Sya's Craft akan close order sampai 15 July nanti. Sebarang tempahan boleh dibuat selepas 15 July nanti. Harap maklum. Thank you. :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

Monday, May 21, 2012

Monday, April 30, 2012

Alphabet Felt Pillow



Alphabet Pillow

Ordered by Farhanah Adibah





Sunday, April 15, 2012

Arsenal Felt Pillow


Felt Arsenal Pillow
Ordered by Fufuu Sofian

Wednesday, April 11, 2012

A Bunch of Flowers






A bunch of Felt Flowers

Assalamualaikum. 

Hai semua. Hari ni Sya's Craft nak introduce satu produk terbaru. Felt Flower. Felt flower ni boleh dijadikan decoration di rumah atau bilik. Boleh diletakkan di atas meja study. Hehe. Lagi cantik kalau banyak-banyak kan. Selain tu, felt flower ni pun boleh dijadikan door gift untuk birthday party, engagement or wedding. Okey, jika berminat boleh hubungi Sya's Craft. Much loves :)






Sunday, April 8, 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...