Saturday, March 26, 2011

Promosi Menarik daripada Sya's Craft





Sya's Craft kini menawarkan Sweet Felt T-Shirt yang sangat comel dan harga yang berpatutan kepada anda. Anda boleh request untuk design dan warna decoration di atas T-shirt tersebut. Sangat menarik!

Sehelai T-shirt - RM20
Design - anda tentukan design (bunga, heart, rama-rama, alphabet dan banyak lagi. boleh juga letak nama)
Warna T-shirt - White & Black
Size T-shirt - S, M, L

*ini bukan printed t-shirt. tapi felt jahitan tangan.
saya jahit kain felt (yang sudah dibentuk seperti motif bunga, rama-rama, huruf
atau lain-lain) di atas t-shirt.

Untuk order, sila Email / PM Facebook Sya Razali.
Saya akan balas untuk cara-cara order. TQ :)

Email : sya_razalie@ymail.com
Facebook :







19 comments:

  1. klu selain color hitam ngan putih ade x?

    ReplyDelete
  2. buat masa ni cuma ada warna hitam dan putih. kalau sambutan menggalakkan, sya's craft akan banyakkan colour. cth, pink, red, blue, green. :)

    ReplyDelete
  3. beshnye.. nk tempah tp utk create corak sndr tu mcm berat jew.. nnt da ade coraknye mcm mane nk bg kat sya..

    ReplyDelete
  4. mummy chomell. senang saje dear.
    request nak corak heart ke. flower ke. butterfly ke. nama nama tu boleh. macam contoh kat atas tu. tuka jadik nama. cth, SYA'S CRAFT. tulisan tu leh macam2 kaler. nak tambah bunga atau heart kat nama tu boleh. design mcm tu je. x rumit pun :)

    ReplyDelete
  5. sy bleh jd designer baju...klau nak...huhu...sy men2 jela sya..murah kan...t lau de sape nak order baju sy tempah kat sya...=)..follow sy..sy follow sya blik..

    http://qoysdesign.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Salam...menarik...tapi kalau Abg Long pakai yg ada love tu kang ada lak org ingat Abg Long ni nyah...auwwwww... :)

    ReplyDelete
  7. sebab tu leh request design dia. boleh jahit nama. cth, ABANG LONG kat atas baju tu. so org pun tau ooo ni laa abg long. hehe

    ReplyDelete
  8. wahh .. comel2 . . maksudny . . kalo jaitan tangan tuh . . tulisan tu ke ? ?

    ReplyDelete
  9. kite gune kain felt. potong kain felt ikut design alphabet ke bunga ke heart ke. then, kita akan jahit bentuk tu atas t-shirt :)

    ReplyDelete
  10. kalau nk tmpah bju nie...cm ne ek??

    ReplyDelete
  11. bagitau design utk decoration, size n colour baju.
    bagitau quantity jugak.
    then nama, alamat n no tel.
    saya akan bagi detail utk payment.
    lepas dah buat payment n t-shirt dah ready, saya akan pos :)

    ReplyDelete
  12. menarik...cm nk order la...
    nk kasi detail2 kt mne nih ye?

    ReplyDelete
  13. add fb saya la senang. PM je nanti. :)

    ReplyDelete
  14. kalau baju tu nak letak nama je..xnak love n bunga2..hehehehe..boleh x??

    ReplyDelete
  15. boleh. request je nak nama dan colour mcm mana. kalau lelaki kita akan ikut yg sesuai utk lelaki laaa kan. huhu

    ReplyDelete
  16. missynursy: boleh. felt t-shirt sehelai sekarang = RM20 :)) boleh add FB & PM Sya k. thanks :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...